Як Лещенко відпрацьовує Зеленському зарплату в 136 тисяч

10 февраля 2020 г., 22:53:00   1113   0

Як Лещенко відпрацьовує Зеленському зарплату в 136 тисяч

8 лютого цього року Президент України Володимир Зеленський здійснив візит до Ватикану та навіть мав особисту зустріч з Папою Римським Франциском.

На офіційній сторінці президента України було опубліковано кілька світлин, які привернули увагу користувачів мережі. Зокрема вони помітили, що Зеленський під час  візиту до Ватикану пересувався в бронежилеті та у супроводі численної охорони.

Журналіст та блогер Олена Яхно також помітила бронежилет під піджаком президента та розмістила на своїй сторінці у Facebook відповідний пост.

За годину під постом Яхно з’явився коментар колишнього депутата Верховної Ради від фракції “Блок Петра Порошенко” Сергія Лещенка, відомого в Україні “грантоїда”, який став на захист Зеленського.

Він написав, що під одягом президента немає бронежилета, а начебто складки на фото – це “прокладка піджака”. Лещенко вже багато років тісно пов’язаний з громадськими журналістськими організаціями, які фінансуються з закордонних фондів. Завдяки їм колишній нардеп заробив чималих статків і отримав славу політичного пристосуванця. Навіть маючи мандат народного депутата від партії колишнього президента Петра Порошенка, Сергій Лещенко та його близькі соратники – Мустафа Найєм та Світлана Заліщук трималися осторонь лінії фракції, часто критикуючи як партію “БПП”, так і її лідера.

Не маючи змоги бути представником партії Зеленського на виборах, Лещенко все ж вдалося вирвати собі хлібне місце і за нової влади, яку він тепер так люто захищає. На початку січня цього року Наглядова рада акціонерного товариства “Укрзалізниця” включила Лещенка до свого складу та призначила головою комітету з питань комплаєнсу і антикорупції.

Вже 15 січня він отримав 136 330 гривень зарплати, про що свідчать суттєві зміни у декларації політика, внесені 25 січня. Однак у документі не вказано, за який період проведено виплату. Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський призначив Віталія Федоріва новим тимчасовим виконувачем обов’язків голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте