Кікбоксер Журавльов вимагагає у Ломаченка пояснень щодо відео про “ввічливих людей”

10 февраля 2020 г., 21:16:00   875   0

Кікбоксер Журавльов вимагагає у Ломаченка пояснень щодо відео про “ввічливих людей”

Чемпіон світу з кікбоксину Павло Журавльов вимагає від боксера Василя Ломаченка пояснити свою позицію через скандальне відео з російськими спецпризначенцями.

У понеділок, 10 лютого, про це Журавльов заявив на своєму каналі у YouTube.

Чемпіон світу з кікбоксингу й тайського боксу серед професіоналів відреагував на скандал навколо Василя Ломаченка, який у січні опублікував у Instagram відео з російськими військовими. “На підставі одного ролика, походження якого поки незрозуміле, робити передчасні висновки я би не став.

Моя особиста думка – Василь був більше захоплений текстом, і не додивився відео до кінця. І ось цей напис “Спасибі ввічливим людям”, ми в Україні останні 6 років вже знаємо, хто ці “ввічливі люди”, може, він просто не бачив”, – припустив Журавльов. Водночас, він закликав Ломаченка пояснити свою позицію та розповісти, як він ставиться до “ввічливих людей”. “Триколор на формі військових можна було і не побачити.

Але найкращим варіантом буде коментар самого Василя про те, як він ставиться до “ввічливих людей”, і чи варто їм говорити “спасибі”. Хотів би побачити дохідливе пояснення Василя, не у віршах. Щоб ті, хто хвилюється, – перестали хвилюватися, а ті, хто радіють, – перестали або продовжили радіти”, – сказав Журавльов.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте