Київ розраховує на допомогу Анкари у звільненні політв’язнів у Криму та РФ, — Зеленський

03 февраля 2020 г., 22:40:00   1473   0

Київ розраховує на допомогу Анкари у звільненні політв’язнів у Криму та РФ, — Зеленський

Україна розраховує на підтримку та практичні кроки Туреччини щодо протидії агресивній політиці Росії в окупованому Криму, а також на допомогу у звільненні політв’язнів, які утримуються на анексованому півострові та в Росії.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на спільному з Президентом Турецької Республіки Реджепом Таїпом Ердоганом брифінгу в Києві, повідомляє кореспондент “Укрінформу”.

“Ми говорили про війну на Донбасі, анексію Кримського півострова, порушення прав людини в Криму, агресивну політику Росії в регіоні. В усіх цих питаннях для нас надзвичайно важлива послідовна підтримка Туреччини, а також практичні кроки Анкари у цьому напрямку”, – сказав Зеленський. 

Він додав, що Україна розраховує на допомогу Туреччини у процесі звільнення політичних в’язнів – громадян України, в тому числі кримських татар, які незаконно утримуються в Криму та на території Російської Федерації.

За словами Зеленського, глави двох країн провели змістовні та конструктивні переговори.

“Україна і Туреччина будуть і надалі розбудовувати політичине партнерство, взаємодіяти в рамках міжнародних організацій, співпрацювати у питанні безпеки та багатьох інших сферах”, – зазначив Президент України.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте