У кожній області України є бригади для боротьби з коронавірусом, — Гончарук

02 февраля 2020 г., 23:51:00   997   0

У кожній області України є бригади для боротьби з коронавірусом, — Гончарук

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук запевнив, що Україна готова до боротьби з китайським коронавірусом, зокрема у кожній з областей країни є щонайменше по 2 бригади інфекціоністів.

Про це Гончарук сказав в ефірі телеканалу «Україна», — передає Громадське.

Він наголосив, що українські спеціалісти перебувають у постійній координації з Всесвітньою організацією охорони здоров’я. «Україна сьогодні готова до цієї ситуації, у нас всі служби працюють у стані максимальної готовності. Ми абсолютно контролюємо ситуацію на кордоні, перевіряємо тих людей, які заїжджають в Україну з ризикованих територій. Маємо їхні контакти, інформуємо їх про те, як вони мають себе поводити і при виявленні мінімальних симптомів кого потрібно повідомляти», — сказав Гончарук.

Прем’єр розповів, що поки всі випадки підозри на коронавірус не підтвердилися. «Але навіть у разі виникнення такого захворювання, ми розуміємо, що робити. У нас у достатній кількості наявні бригади інфекціоністів — мінімум по дві в кожній області», — зазначив він. Гончарук додав, що ці бригади оснащені та «розуміють, що робити».


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте