Порошенко заявив, що справи проти нього відкриті “путінською п’ятою колоною”

25 января 2020 г., 20:19:00   1668   0

Порошенко заявив, що справи проти нього відкриті “путінською п’ятою колоною”

Колишній президент України Петро Порошенко заявив, що Державне бюро розслідувань діє на боці Росії, відкриваючи провадження проти нього.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами.

За словами експрезидента, ДБР викликає його на допити для того, щоб перешкоджати міжнародній діяльності. 

Зокрема, Порошенко мав поїхати на Парламентську асамблею НАТО 27 січня, але ДБР призначило допит на 31 січня.

“Наприкінці січня має бути Парламентська асамблея НАТО, 27 січня я маю туди від’їжджати, а вони призначаються на 31 січня допит. Це робиться, щоб перешкоджати міжнародній діяльності”, – зауважив він.

Водночас колишній президент стверджує, що працівники ДБР начебто не мають уявлення, які питання йому ставити і вважає, що це все схоже на політичні переслідування.

“Вони навіть не знають, які питання ставити. Безумовно, що все це носить характер політичних переслідувань”, – підкреслив Порошенко.

На його думку, це може бути помстою з боку керівництва України чи правоохоронних органів, і, на переконання експрезидента, якщо це так, то це “шкодить Україні і підриває Мінські домовленості”.

“Якщо це є помста Порошенку з боку керівництва країни або керівництва правоохоронних органів, то будь ласка, але вони шкодять Україні, вони підривають міжнародний авторитет, вони підривають Мінські домовленості, вони підривають право України на самозахист у рамках ротації кораблів і українського статусу Керченської протоки”, – додав Порошенко.

Також він вважає, що справи проти нього відкрило не тільки ДБР а й так звана “путінська п’ята колона”.

“ДБР зараз діє на боці країни-агресора. Усі провадження, які відкриті ДБР та путінською п’ятою колоною – політичні переслідування”, – сказав Порошенко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте