Україна відмовилася від ідеї входження в Митний союз, – Кулеба

21 января 2020 г., 21:36:00   978   0

Україна відмовилася від ідеї входження в Митний союз, – Кулеба

Віцепрем’єр-міністр України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Дмитро Кулеба заявив, що Україна відмовилася від ідеї входження в Митний союз.

Як повідомляє “Інтерфакс-Україна”, про це він сказав під час публічної дискусії “Амбіції України у відносинах з ЄС у 2020 році” в Києві.

Він розповів, що під час засідання Ради асоціації Україна-ЄС в Брюсселі 28 січня він сподівається почути від ЄС про рівень амбіцій організації щодо України. 

“Тому що у нас є новий уряд, нова Європейська комісія, у нас є амбіції, і, очевидно, вони є у ЄС, ми повинні їх синхронізувати. Тому що цей шлях ми повинні проходити разом. Європейська інтеграція – абсолютно безальтернативна з боку нашої держави. Але жодна країна не змогла ні наблизитися, ні інтегруватися в ЄС без системної підтримки з боку самого ЄС”, – сказав він.

Кулеба зазначив, що під час Ради асоціації також обговорюватимуться питання інтеграції України до енергетичного ринку ЄС, а також спрощення митних процедур.

“Ми відмовилися від ідеї входження в Митний союз, але ми хочемо максимально спростити всі такі процедури й інтегрувати Україну в максимальну кількість форматів, які сприятимуть проходженню товарів через митний кордон”, – додав він.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте