Слуги Зеленського: як весільний тамада Кривошеєв піарив проросійських політиків, виступав у “Лізі сміху” й пройшов у Раду

15 января 2020 г., 20:43:00   1368   0

Слуги Зеленського: як весільний тамада Кривошеєв піарив проросійських політиків, виступав у “Лізі сміху” й пройшов у Раду

Молодий ведучий, шоумен і весільний тамада Ігор Кривошеєв отримав 32 місце у списку партії “Слуга народу” й пройшов до Верховної Ради після позачергових парламентських виборів.

ІНФОРМАТОР розповість вам про те, хто такий Ігор Кривошеєв, як новообраний політик пов’язаний з президентом Володимиром Зеленським і кого підтримував у своєму рідному місті Ужгороді.

Ігор Кривошеєв народився 2 червня 1985 року. Навчався на факультеті математики Ужгородського національного університету, але так і не зміг його закінчити, тому зареєструвався приватним підприємцем і став керівником та капітаном команди КВК “Тяп-ляП”. 

З 2005 року працював в компанії Comedy.org Event, яка організовує весілля і розважальні заходи.

На сайтах про компанію йдеться, що їхні спеціалісти регулярно займаються забезпеченням таких проектів як Міжнародний кулінарний фестиваль “Карпатський Рататуй”, День автомобіліста в м. Ужгороді, Міс Містер ЗакДУ 2009, Міс Студентство Закарпаття (2008, 2009), Ужгородська Ліга Чемпіонів КВК, Містер УжНУ 2008 та численні студентські заходи.

Політичний напрямок у біографії новообраного депутата з’явився у 2012 році, коли Кривошеєв став заступником керівника ужгородського штабу партії “Удар” Валерія Пацкана. Відомо, що Валерій Пацкан вірний партнер Віктора Балоги. Колишній дрібний мафіозі. Був свідком у брудній справі проти Івана Різака, екс-губернатора Закарпаття та ярого критика Віктора Балоги.

Команда КВК “Тяп ляп”, капітаном якої був Кривошеєв, піарила “Удар”, дякуючи за фінансову допомогу у поїздках на ігри в Росію. Але потім молодий чоловік розчарувався в політиці через зближення “Удару” і “Солідарності”.

Результат пошуку зображень за запитом "після сочі закарпатські тяп ляпи жартуватимуть про політику"

У 2015 році Ігор Кривошеєв разом зі своїм колегою по компанії Comedy.org Event Олександром Свергуном організовують піар-акцію велопробігу для новообраного на той час мера Ужгороду Богдана Андріїва.

“Мета заходу показати скільки є велолюбителів в нашому місті. Ми знаємо, що їх є дуже багато. Хочемо, щоб вони збиралися в одному місті. І, можливо, тоді буде в нашому місті краща інфраструктура, буде більше велодоріжок”, – з обережністю сказав один з організаторів заходу Олександр Свергун.

Олександр Свергун разом із мером Ужгорода Богданом Андріївим / фото ComedyOrg event

Сам Андріїв, якого піарив Кривошеєв і Свергун, у минулому член “Партії регіонів”, а у 2019 році став кандидатом у народні депутати від “Опозиційного блоку” на виборах й членом проросійської партії “Довіряй ділам”. В січні 2017 року – підозрювався в вимаганні хабара першим заступником Андріїва Іштваном Цапом, прокуратура та СБУ провели обшук в кабінеті Андріїва. У 2018 проти Андріїва порушено кримінальну справу щодо розкрадання 4,6 млн грн під час реконструкції культурно-історичного центру “Совине гніздо” та участь у підробці документів. Його було заарештовано на 2 місяці. Тодішній голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль висловив готовність Андріїва на поруки. Сплативши заставу в 440 тис. грн, Богдан вийшов на свободу.

Отримавши певний політичний досвід в одіозних партіях, у 2016 році разом з ужгородською командою “Тяп-ляП” Ігор Кривошеєв взяв участь у проєкті “Кварталу-95” “Ліга Сміху”. Сам тут він і познайомився з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським.

Цікаво, що перед виходом на сцену, команда Кривошеєва подякувала за допомогу проросійському меру Ужгорода Богдану Андрієву, для якого робили акцію велопробігу.

Після більш тісного знайомства з Володимиром Зеленським того ж року, Кривошеєв став учасником ще одного проєкту “кварталівців” “ЧистоNews”. До цього проєкту він взяв вже відомого вам свого друга з минулого проєкта Олександра Свергуна.

Після піару партії “Удар”, а пізніше й проросійського мера у 2019 став однією з довірених осіб тоді ще кандидата в президенти України Володимира Зеленського, однак люди продовжили згадувати його сумну біографію.

В одному з інтерв’ю заявляв, що Зеленський дав настанову донести його ідеї до людей без викривлень. Заявляв, що не має наміру йти в політику, однак визнавав, що робитиме так, як скаже Володимир Зеленський.

“Ми нові люди, тобто люди, які на 100% не були при владі. Поки що ми утримуємося від контактів із людьми, які вже мали змогу себе показати, тими, хто був депутатами різних рівнів. Основний критерій – підтримка ідей Володимира”, – говорив Кривошеєв.

Сам Кривошеєв ніколи не заперечував свою підконтрольність Володимиру Зеленському через що заслужив його повагу й прохідне місце в списках до Верховної Ради. Не втрачав будь-якої можливості похвалити Зеленського:

“Позитивний, продуктивний, зробив себе сам. Лідер з величезним гравітаційним полем, яке притягує таких самих цілеспрямованих та успішних людей із різних галузей. Який би напрям він не взяв – максимум через рік це вже ефективний працюючий механізм”, – говорив Кривошеєв. 

“Ми не поспішаємо зайняти місця в радах і адміністраціях. Наше завдання – сформувати всеукраїнську мережу порядних людей і разом знайти найкращих кандидатів для відповідальних посад. У нас є порядний лідер і це добрий старт”, – говорив Кривошеєв.

Ще до виборів в Раду головний редактор РБК Україна зазначав на своїй сторінці у Facebook, що Ігор Кривошеєв – “натурально тамада”.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте