Вбивство Окуєвої - замовне, у слідства є версії про замовника

13 января 2020 г., 17:41:00   747   0

Вбивство Окуєвої - замовне, у слідства є версії про замовника

Затриманий за підозрою в організації вбивства колишнього бійця добровольчого батальйону Київ-2 Аміни Окуєвої скоїв злочин на замовлення, вважає слідство.

Про це сьогодні на брифінгу розповів начальник ГУ Нацполіції в Київській області Андрій Нєбитов.

За його словами, підозрюваний входив до угруповання, яке поліція вважає причетним до вбивств директора фірми Caparol Павла Зможного у вересні 2016 року і директора рекламного відділу київського метрополітену Павла Миленького в січні 2019-го.

Саме розслідування вбивства Миленького дало зачіпку до розкриття групи, і після затримання у вересні 2019 року члени групи були заарештовані, але згодом Шевченківський суд змінив запобіжний захід на не пов’язаний із триманням під вартою.

"Біологічні зразки одного з лідерів групи знаходяться на автоматі, який був вилучений у 2017 році (на місці вбивства Окуєвої, - ред.)", - повідомив Нєбитов.

Оскільки підозрювані не були знайомі з Окуєвою, слідство вважає, що злочин вони скоїли на замовлення. Версії щодо замовника у поліції є, але подробиці розкривати Нєбитов відмовився.

Свою провину підозрюваний не визнає, так само як і причетність до вбивств Миленького і Зможного.

Підозрюваний в організації вбивства Окуєвої народився в Дагестані ще за радянських часів, давно є громадянином України, проживає тут, вид діяльності не визначений.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте