НАБУ виявило недостовірні дані у декларації касира Ляшка Олега Авер’янова

13 января 2020 г., 20:04:00   1281   0

НАБУ виявило недостовірні дані у декларації касира Ляшка Олега Авер’янова

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) виявило невідповідності у декларації, поданій депутатом Чернігівської обласної ради, головою виконкому політичної ради РПЛ Олегом Авер’яновим.

Про це сьогодні, 13 січня, стало відомо в ході судового засідання у Печерському районному суді міста Києва під головуванням судді Руслана Козлова, передає Нова Влада.

20200113_141852.jpg

Зокрема, НАБУ направило матеріали про недостовірні дані у декларації Олега Авер’янова до Національного агентства із питань запобігання корупцією (НАЗК) для вирішення питання щодо притягнення його до адміністративної відповідальності.

У жовтні 2019 р. НАЗК в ході перевірки виявило недостовірні відомості щодо нерухомості депутата обласної ради Олега Авер’янова. Наразі невідомо, чи проводилася перевірка стосовно руху грошових коштів на його банківських рахунках. Також немає даних стосовно того, чи проводився моніторинг способу життя депутата.

В ході судового розгляду були отримані банківські виписки за рахунками депутата облради. В матеріалах справи є інформація про те, що протягом 2015-2018 рр. різні фізичні особи поповнювали рахунки Олега Авер’янова на загальну суму близько два мільйони гривень.

Разом з тим, до суду подані докази про витрати депутата на проживання у дорогих готелях, дорогий одяг та туристичні поїздки, які в рази перевищують його офіційні доходи.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте