Справа Шеремета: Апеляційний суд залишив підозрюваного Антоненка під вартою

10 января 2020 г., 18:00:00   963   0

Справа Шеремета: Апеляційний суд залишив підозрюваного Антоненка під вартою

Колегія суддів Апеляційного суду міста Києва залишила без змін рішення першої інстанції, яким призначили тримання під вартою військового та музиканта Андрія Антоненка, підозрюваного в організації вбивства журналіста Павла Шеремета.

Про це повідомив його адвокат Станіслав Кулик у залі суду, — передає Громадське.

Він уточнив, що незабаром спростує усі докази, які надають прокурори у цій справі.

«Ми плануємо зібрати всі ці факти, які наразі стверджує, що існують, сторона обвинувачення, і повністю надати для широкого загалу спростування кожного, про який йдеться у будь-яких заявах правоохоронних органів», — сказав він.

Адвокат також зазначив, що наразі правоохоронці допитують родичів та знайомих Антоненка, які можуть розповісти про його «поведінку і дії». Щодо проведення слідчого експерименту Кулик уточнив, що його обов’язково проведуть, як тільки адвокати отримають матеріали досудового розслідування для ознайомлення. «Щоб ми хоч знали, що саме будемо відтворювати в слідчому експерименті.

Ми не відмовляємося, ми щиро хочемо показати органам досудового розслідування невинуватість, проте це має бути виключно у порядку, визначеному законом», — додав адвокат.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте