“Нічого не трапиться”: пасажирка літака МАУ із хвилюванням телефонувала чоловікові перед зльотом

09 января 2020 г., 14:24:00   888   0

“Нічого не трапиться”: пасажирка літака МАУ із хвилюванням телефонувала чоловікові перед зльотом

За 20 хвилин до того, як літак МАУ злетів з Тегерана, Шейді Шадхо (Sheyda Shadkhoo) зателефонувала своєму чоловікові – вона хотіла, щоб він запевнив її, що все буде добре. 

Про це CNN розповів чоловік загиблої Хасан Шадхо (Hassan Shadkhoo), – передає ТСН. За його словами, у жінки було передчуття, що літак може впасти, вона також турбувалася про людей, яких залишала в Ірані.

“Я говорив з нею … за 20 хвилин до зльоту літака, – розповідає Хасан. – Вона турбувалася про напруженість у відносинах між Тегераном і США після того, як президент Дональд Трамп наказав убити високопоставленого іранського генерала”. За словами Хасана, жінка просила її заспокоїти.

“Вона хотіла, щоб я запевнив її, що війни не буде. Я сказав, щоби не хвилювалася. Нічого не трапиться”. Після цього Шейді попрощалася з чоловіком і вимкнула телефон. Жінка поїхала на три тижні з Торонто у відпустку, щоб відвідати матір і сестер в Тегерані. Її канікули закінчилася, і вона поверталася до Канади до свого чоловіка. Її рейс вирушав з Тегерана в українську столицю Київ рано вранці, 8 січня.



Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте