Поліція в Києві затримувала “за дрібне хуліганство” двох осіб за питання “Чий Крим?” російській блогерці

07 января 2020 г., 19:52:00   1175   0

Поліція в Києві затримувала “за дрібне хуліганство” двох осіб за питання “Чий Крим?” російській блогерці

У Києві громадянський рух “Відсіч” повідомляє про затримання і побиття активістів, які запитали “Чий Крим?” російську блогерку Олександру Мітрошину.

Поліція затримала двох активістів – Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького, передає “Цензор.НЕТ” Активісти прийшли на лекцію Олександри Мітрошиної, яка в 2017 році повідомила у Facebook, що відвідала анексований Крим.

На відео, яке розповсюдив рух “Відсіч”, співробітник поліції повідомив, що патрульні затримали Овчаренка і Кальницького за “дрібне хуліганство”. Пізніше, як повідомив рух “Відсіч” у фейсбуці, активістів громадянського руху “Відсіч” Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького, яких раніше 6 січня затримали в Києві під час лекції російської блогерки Олександри Мітрошиної, відпустили. Чоловіків затримали після того, як під час лекції Мітрошиної вони поставили їй запитання: “Чий Крим?”.

“Наших активістів Леоніда Овчаренка та Олексія Кальницького відпустили з відділку після трьох годин тримання. На них склали протоколи про адміністративне затримання за нібито порушення ст. 173 КУпАП – “дрібне хуліганство”. Тепер ми чекаємо на суд”, – йдеться в повідомленні.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте