У Зеленського прокоментували видачу Росією паспортів жителям ОРДЛО

24 апреля 2019 г., 19:41:00   870   0

У Зеленського прокоментували видачу Росією паспортів жителям ОРДЛО

Указом про видачу російських паспортів громадянам України, які перебувають на тимчасово непідконтрольних Україні територіях, Російська Федерація визнала свою відповідальність у якості держави-окупанта.

Про це заявили у прес-службі команди Зеленського у Facebook.

Ці дії є ще одним наочним підтвердженням для світової спільноти справжньої ролі Росії, як держави-агресора, яка веде проти України війну, йдеться у повідомленні.

"Незважаючи на це, Україна буде робити все від неї залежне, аби захистити, надати належну допомогу та забезпечити права своїх громадян, які вимушені перебувати на окупованих територіях. Україна також розраховує на підтримку міжнародної спільноти у питанні захисту інтересів, прав та свобод українських громадян на тимчасово окупованих територіях, та розраховує на посилення дипломатичного і санкційного тиску на РФ", - заявили у Зеленського.

Зокрема, у команді розповіли, що одним з пріоритетів Володимира Зеленського буде розв’язання "нагальних життєвих проблем переселенців" та розширення можливостей для підтримки зв’язків з громадянами України на окупованих територіях.

Сьогодні президент країни-агресора підписав указ про спрощену видачу російських паспортів жителям окупованих територій Донбасу. Після чого Україна звернулася до Ради безпеки ООН.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте