Зеленський втратив зв’язок з реальністю, – експерт

26 декабря 2018 г., 20:52:00   1507   0

Зеленський втратив зв’язок з реальністю, – експерт

Останні заяви лідера студії “Квартал-95” Володимира Зеленського свідчать, що він остаточно вирішив стати суб’єктом української політики.

Новина про це викликала ажіотаж серед українців, однак експертне середовище не так оптимістично сприйняло похід “Слуги народу” на Банкову. Політолог Леонід Кулєш в коментарі ІНФОРМАТОРу заявив, що лідер “Кварталу” сам підтвердив побоювання українців. “Зеленський наразі популярний серед українців, як комік, має народну любов та довіру, однак не готовий з цим всім прощатися заради політичної кар’єри.

Він говорить: “Я хочу, щоб коли я “вийшов” з політики, мене любили і довіряли так само, як і до мого походу туди (в політику – ред.)”. Такого в наших реаліях не буває. Подивіться на Яценюка – він пішов у органи виконавчої влади і за два роки перетворив свій рейтинг довіри з найвищого в Україні до такого, який перебуває у межах статистичної похибки.

Те саме з політичними журналістами Лещенком та Найемом. Якщо ж порівнювати з діячами культури, то тут є приклад Івана Дорна та Ані Лорак, які своїми політичними висловлюваннями перетворили власну популярність на зневагу й осуд. Зеленський хоче вийти сухим з води, але політика так не працює”, – переконаний Кулєш. Він запевняє, страх Зеленського не дасть йому зробити тих “рішучих” змін, про які говорить його герой Василь Голобородько зі “Слуги народу”. “Сьогодні нам потрібно чітко і без страху за репутацію вирішувати нагальні проблеми України.

Як Зеленський буде це робити, боячись, що після “відставки” концерти “Кварталу” ніхто не дивитиметься. Василь Голобородько – грамотно вивірений і написаний персонаж, якому симпатизує простий українець. От тільки в реальності Голобородьків не існує, а боятися про свою медійну кар’єру і йти в політику – брати на себе ту ношу, з якою впоратися не зможеш. Таке враження, що Зеленський втратив зв’язок з реальністю”, – запевнив політолог.

 

Він певний, політика – квиток в один кінець. “Українська політика – квиток в один кінець. Той самий Найем вже не говорить про себе, як про журналіста, він чітко позиціонує себе, як політика. Нам потрібний професіонал, який не боїться наслідків, а не комік, який вдало пожартував про владу, тепер вирішив на хвилі популярності погратися в реформатора, а завтра скаже “селяві” й далі продовжить свою акторську кар’єру”, – говорить Кулєш.

Прикладом цього він називає похід в політику Святослава Вакарчука після Помаранчевої революції у 2007-му році. “Вакарчук так само мав величезний кредит довіри, пішов у депутати, через рік склав мандат і повернувся до своєї творчої діяльності – те саме нас очікуватиме і від Зеленського, коли він усвідомить, що політика – не його “сродна праця””, – йдеться у коментарі.

Так само політолог закцентував увагу журналістів на тому, що Зеленський вже встиг продемонструвати свою некомпетентність у питаннях економіки. В інтерв’ю Дмитру Гордону комік заявив, що Україна отримує кредити від МВФ за завищенними ставками, що не відповідає дійсності.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте