Постраждала у київському аквапарку дитина отримала глибоку рану черепа, лікарі наклали 34 шви - мати

25 февраля 2018 г., 23:34:00   1182   0

Постраждала у київському аквапарку дитина отримала глибоку рану черепа, лікарі наклали 34 шви - мати

На голову хлопчика впала частина гірки.

Через смерть хлопчика в аквапарку відкрили справи щодо його родичів та персоналу аквапарку в торговому центрі "Dream Town" впала частина даху, лікарі наклали 34 шви. Рана виявилася глибокою і дістає до черепа, але кістку не зачепило.

Про це у Facebook написала мати постраждалої дитини Олена Ладан-Павленко.

"Дитина з’їжджала з гірки і на нього у момент спуску обрушилася верхня конструкція гірки (у вигляді якоїсь решітки, зараз важко сказати, що це точно було). Коли син опинився вже внизу, він (за його словами) не зрозумів, що з ним сталося (як він описує: "був сильний удар по голові, потім потемніло в очах, сильна біль і крізь туман бачу, як біжить до мене тато і кричить, щоб кликали лікарів"). В очах батька - обличчя дитини в крові, жах в голові, що може втратити сина і чи буде він жити і що взагалі сталося", - описує вона ситуацію.

За словами Олени, дитині прописали антибіотики і заспокійливі. У хлопчика постійно болить голова, і він п’є знеболюючі таблетки. А ще він переживає, що на його обличчі залишаться шрами. Батьки хлопчика припускають, що в майбутньому будуть робити синові пластичну операцію.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте