Андрій Міщенко: Якщо хочемо розвалу держави ‒ маємо слухати сусідів

03 октября 2017 г., 22:12:00   1681   0

Андрій Міщенко: Якщо хочемо розвалу держави ‒ маємо слухати сусідів

"Мова не важлива", ‒ наша буде відповідь сусідам під час тотальної українізації України та прилеглих до неї територій.

"Угорщина та Румунія діятимуть спільно, щоб досягти змін в українському Законі "Про освіту"", ‒ заявив очільник МЗС угрів після зустрічі зі своїм румунським візаві. Дуже старається йобік залучити в союзники власного конкурента в регіоні ‒ Румунію. Які кроки нашого МЗС? Румунію ми не прагнемо зробити своїм союзником для мінімізації впливів мадярів на цьому клаптику Европи? Не хочемо майбутньої її марґіналізаціі? А де робоча зустріч Клімкіна з словацьким, сербським колегами, з тим же румунським? Вони не менше за нас люблять мадярів. Павлік не отримав відмашки з Москви?

Пітер Сіярто, можеш си водички попити ‒ змін у Законі не буде. Знаючи цей парламент, можу се стверджувати. Зміни до Закону будуть, коли увійде фракція "Свободи" до наступної ВР ‒ потерпіть, мадяри…

Однак спрямовані такі посили не до Закону "Про освіту", а до ще неухвалених законів про нацменшини та державну мову. Саме туди зараз вкидаються всі ресурси Москви та її сателітів. Була б в Україні Служба безпеки ‒ мали б непоганий улов у ВР з українофобських елементів, а Ґрінєвічь ‒ його окрасою. Не даремно ж в держбюджеті і Московії і Мадярщини закладено мільярдні асигнування на проштовхування своїх мов.

До речі, Крим не в Україні? Він не український? А, як він може бути українським, якщо в 2013/14рр навчалось українською мовою аж 12694 дитини, а зараз і поготів ‒ 371. Закарпаття українське, в Україні?

Якщо ж хочемо війни та розвалу держави ‒ маємо прислухатися до сусідів, особливо 0, 3% мадярів, що мешкають серед океану українців.

Андрій Міщенко

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
01 июня 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте