Нардеп першого скликання привселюдно присоромив Зеленського на урочистому засіданні парламенту

24 августа 2021 г., 19:44:00   1090   0

Нардеп першого скликання привселюдно присоромив Зеленського на урочистому засіданні парламенту

Депутат Верховної ради 1 скликання, дипломат Володимир Крижанівський заявив, що на урочистості на честь 30-ї річниці Незалежності не запросили жодного з тих, голосував за “Акт проголошення Незалежності” у 1991 році.

Про це дипломат, перший український посол, народний депутат України першого скликання Володимир Крижанівський повідомив у Верховній Раді.

«Шановний пане президент, ви, мабуть, будете засмучені і ваші гості також: жодного з тих, хто проголосував 24 серпня (за відновлення Незалежності України, – ред.) не буде на прийнятті на честь річниці. Але я думаю, що це хлопці та дівчата з вашого Офісу вирішили послуговуватися приказкою моєї мами: «І без Гриця вода освятиться». Я думаю, що це востаннє вони щось роблять, не порадившись із вами», – сказав Крижанівський.

Із цими словами український дипломат повернувся до Зеленського. “Очільник держави” нічого не промовив у відповідь. Водночас промову Крижанівського зустріли оплесками.

Верховна Рада 24 серпня зібралася на урочисте засідання, яке присвячене 30-й річниці прийняття Акту проголошення незалежності України.

На засідання прибув Зеленський, нардепи минулих скликань, колишні президенти Леонід Кучма, Віктор Ющенко та Петро Порошенко, а також інші високопоставлені чиновники та іноземні гості.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте