На Львівщині медики оголосили голодування через зарплатні борги

12 августа 2021 г., 23:21:00   1580   0


На Львівщині 12 серпня співробітники міської лікарні Соснівки Червоноградського району провели страйк і оголосили голодування через зарплатні борги.


За словами голови місцевої профспілки медиків, працівники лікарні протестували і вимагали стабілізації роботи підприємства, а також виплати 3 млн гривень зарплатної заборгованості за 3 місяці, інформує UAINFO.org з посиланням на ZN.ua.


Читайте також: "Зарплата, відпустка і лікарняні – виключно на добру волю роботодавця", – юрист пояснила ризики для неофіційно працевлаштованих


"Медики КП "Міська лікарня Сосновської міськради" прийняли рішення голодувати до виконання вимог медпрацівників", - написала вона в Facebook.



Читайте також: Економісти: "В Україні кожен третій працює "в чорну", а держбюджет щорічно недоотримує до 100 млрд грн" 


Відзначається, що в інтересах цього колективу голодування оголосили 18 медиків. Серед їхніх вимог - виплата зарплати, ковідних доплат і оздоровчих за рік. Також медики вимагають перерахунку зарплат 2020 року, які, на їхню думку, розраховували неправильно, і виплати компенсацій за втрату частини зарплати в зв'язку з порушенням термінів її виплати.



Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте