«Нацкорпус» анонсировал масштабные протесты под ОП на 14 августа

12 августа 2021 г., 21:49:00   733   0

«Нацкорпус» анонсировал масштабные протесты под ОП на 14 августа

В субботу 14 августа, в 13.00 у Офиса Президента «Национальный Корпус» выйдет на протест против политических репрессий и подготовки властей к уступкам в переговорах по оккупированным территориям Донбасса и Крыма. 

Цієї суботи ми вийдемо до Офісу президента, аби заявити: влада готується до масштабної зачистки проукраїнського громадсько-політичного поля перед здачею національних інтересів.

Репресії, політичні переслідування, дискредитація націоналістичного руху та маніпуляції суспільною думкою – все це покликане унеможливити протести активної патріотичної спільноти.

Порядок денний нового політичного сезону восени почнеться з питання Донбасу та Криму: від України вимагають імплементацію формули Штайнмаєра та подачі води до окупованого Криму. Тим часом керівництво держави готує капітуляцію на фронті: військовим забороняють відповідати на обстріли ворога, позбавляють премій та навіть штрафують за недотримання “режиму тиші”.

Зеленський розуміє, що ми – патріоти, ветерани, націоналісти – не дамо йому піти на зрадницькі умови та здати державні інтереси України. Аби розв’язати руки, влада репресує активний пласт суспільства, тих, хто першими стає на безкомпромісний захист країни. Репресії проти Азовського руху – це лише початок. Такий план влада має на всю проукраїнську опозицію. 

Закликаємо українців вийти на протест! Ми повинні нагадати владі, що здати країну ми не дозволимо. І жодні репресії їм не допоможуть! Нагадаємо, чим закінчилось бажання Януковича зачистити проукраїнське середовище, зрадити Україну та здати її ворогові. Ганебною втечею та повною ізоляцією.

Ми вимагаємо від влади публічно відмовитись від домовленостей, які зраджують національні інтереси нашої держави: від імплементації т. зв. формули Штайнмаєра, тобто проведення виборів під дулами автоматів і легітимізації влади бойовиків, та від будь-якої можливості подачі води в Крим, поки він не буде деокупований.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте