Злодія в законі "Левана Гальського" з санкційного списку РНБО арештували на 15 діб

04 августа 2021 г., 00:34:00   1320   0

Злодія в законі "Левана Гальського

Дворічанський районний суд Харківської області визнав винним у незаконному груповому перетині кордону України (ч.2 ст.204-1 КУпАП) затриманого в соняшниковому полі 42-річного громадянина Російської Федерації Левана Буліскерія, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Леван Гальський", наклавши на достойника стягнення у вигляді 15 діб адміністративного арешту. Відповідне рішення 28 липня 2021 року ухвалив служитель Феміди Євген Бунін.

З його тексту випливає: під час розгляду справи Буліскерія повністю визнав свою провину. Він засвідчив, що його затримання відбулося на відстані близько 2 кілометрів від лінії державного кордону з РФ в районі інформаційного покажчика №146 біля села Строївка о 10:45 26 липня поточного року.

"Леван Гальський" пояснив, що рейд він здійснював в пішому порядку поза встановленим пунктом пропуску разом із двома іншими чоловіками (одним із цих достойників виступав уродженець міста Руставі Нугзар Чунашвілі), а метою своєї появи в Україні назвав відвідування родичів, що мешкають в місті Одеса.

Вислухавши ці доводи та обставини справи, з урахуванням "суспільного резонансу" і особи затриманого кримінального генерала, а також висловивши сумнів щодо ймовірної спроможності Буліскерія сплатити штраф, суддя Бунін оголосив про застосування щодо "Левана Гальського" адміністративного арешту на півмісяця.

З матеріалів порталу "Судова влада" випливає, що відповідний вердикт відносно короля злочинного світу, якого в травні поточного року під №76 було включено до переліку кримінальних елементів, відносно яких застосовано санкції РНБО, наразі було оскаржено в апеляційній інстанції.

Що ж стосується інших звитяг життєпису Буліскерія, якого вважають одним з останніх хрещеників злодія в законі Аслана Усояна ("Дід Хасан"), то в 2017 році "Левана Гальського" прихопили російські правоохоронці в ресторані "Luce" у Москві з пакетиками кокаїну. Покарання в справі про наркотики достойник відбував в колонії міста Димитровград Ульяновської області РФ, звідки навесні 2020 року був переведений до стаціонарного відділення психіатричної лікарні.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте