Семенченко предложил воскресный детектив об украинских друзьях Путина и Лукашенко

19 июля 2021 г., 18:06:00   784   0

Семенченко предложил воскресный детектив об украинских друзьях Путина и Лукашенко

По мнению КГБ, я готовил «боевиков», давал им оружие и затем отправлял в Беларусь «майданить» (укр.)…

Об этом сегодня рассказывает в Фейсбуке экс-комбат и бывший нарлеп Семен Семенченко.

Сьогодні 7 річниця боїв за звільнення Попасній батальйоном Донбас. Бої за неї розгорнулися 17 липня 2014 і до 22 липня було нами взята.

Через 7 років, в цей день, я, комбат «Донбасу», перебуваю під домашнім арештом за звинуваченням у створенні НЗФ, «тероризму» проти кума путина, а нещодавно ще за зброю.

За кілька сотень кілометрів вIд мене — в Білорусі Лукашенка-Путіна — з державного ТБ мене вже звинувачують в «підготовці держперевороту». Почали з тероризму (в лютому), ну а тепер «доріс» до держперевороту)).

На думку КДБ, я готував «бойовиків», давав їм зброю і потім відправляв в Беларусь «майданити». Незважаючи на всю божевільність цього, тут щосили допомагають КДБ з доказовою базою (в Мінську в тюрмах за такими звинуваченнями вже сидять кілька десятків людей).

Не знаю, як шукають докази своїх казок в Білоруському КДБ (напевно ногами і електричним струмом), але в Україні все просто. Зброя яку показали в сюжеті при нашому затримання 23 березня, знайдено … в 1 кілометрі (!!!) від ветеранського табору в лісі. Згідно матеріалів справи (тільки не смійтеся), бочку зі зброєю закопав неодноразово судимий сексот. Потім пішов і повідомив, що він «член НЗФ Семенченка», звільняється від кримінальної відповідальності і з СБУ урочисто дістає бочку з землі.

А причому тут я, запитаєте? Так цей сексот каже, що йому «наказав Семенченко».

Біозразків немає. Крім слIв сексота нічого немає. Більш того, ще 4 людини, на яких провокатор тицьнув пальцем — дають пояснення, що це брехня.

На підставі цих слів мені предьявляют статтю 263 Зброя, а нашу ветеранську організацію оголошують НЗФ. І ось тепер саме цю зброю білоруське КДБ вішає своїм «терористам», а в Україні це лепят — нам. Красиво?

А щоб нас не підтримували — ліплять людям локшину на вуха, що ми «на олігархів працюємо».

От така #####, малята)). Тим, кому нудно у неділю, просто почитайте замість детектива мій пост)). Ну а хто пам’ятає, навіщо взагалі все це починалося у 2014, запрошую прийти до нас на апеляцію. Тому що українські друзі Лукашенка і Путіна дуже хочуть кинути мене в камеру по другому колу.

Дата поки невідома — повідомлю пізніше. Вийде це у них, чи ні, залежить тільки від вас і вашої підтримки. Гарного вечора.

Слава Україні.

Живе Білорусь

Семен Семенченко разместил в этом посте такие скриншоты:

Возможно, это изображение (текст «H общенациональное телевидение кс-депутат рады украины помогал готовить боевиков для госпереворота в беларуси 21 мая 2021, 16:21 готовящийся госпереворот: ромкие признания читать на сайте ont.by громкие признания в украине проливают свет на недавние белорусские события. находящийся под следствием киеве бывший командир»)

Возможно, это изображение (3 человека и текст «OHT обвинило бывшего командира батальона

Возможно, это изображение (2 человека, люди стоят и текст «правоохранители будут добиваться нового ареста семенченко среда, 14 июля 2021, 14:26 f правоохранительные органы будут подавать апелляцию на решение соломенского районного суда киева, который 14 июля изменил меру пресечения для семена семенченко. источник: пресс-служба сбу в комментарии уп»)

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте