Відома київська рейдерша Тісовська продовжує захоплення квартир на Оболонській набережній

22 июня 2021 г., 16:20:00   905   0

Відома київська рейдерша Тісовська продовжує захоплення квартир на Оболонській набережній

Напередодні вихідних днів 10.06.2021 року, відома рейдерша Надія Тісовська за допомогою своїх “тітушок” захопила чергову квартиру на Оболоні по вул. Героїв Сталінграду, 24-А.

Тісовська, колишня високопоставлена співробітниця банку «Хрещатик», обвинувачена у кримінальному провадженні щодо розтрати майна цього банку і створенні організованої злочинної групи, яка в 2010-2012 вивела близько $ 1,2 млн. дол. з депозитних рахунків вкладників банку «Хрещатик»

Цього разу Тісовська застосувала іншу шахрайську схему: взявши кредит у банку на підставну особу в заставу квартири і відповідно не повернувши його, отримала судове рішення, яким було звернуто стягнення на майно (квартиру) на користь банку за для погашення кредитної заборгованості.

Зазначена квартира була продана на торгах СЕТАМ добросовісному набувачу. Але, як виявилось, шахрайська схема Тісовської тільки розпочиналась… Вона подає позовну заяву до суду, в якій вимагає визнати незаконними результати аукціону на торгах СЕТАМ з продажу заставної квартири, оскільки, начебто, вона була цивільною дружиною особи, на яку брався кредит, і тому вона володіє реалізованою квартирою на праві спільної сумісної власності. Суд, за таких обставин, визнає торги такими, що відбулись з порушенням закону і повертає їх на початковий етап. В той же час, відмовляє у визнанні за Тісовською право власності на ½ квартири.

Незважаючи на те, що право власності на квартиру ні їй, ні особі, яка брала кредит під заставу цієї квартири, не належить, Тісовська за підтримки своїх “тітушок” захоплює зазначену квартиру, змінюючи замки, проникаючи таємно в неї, викидаючи речі мешканців, погрожуючи їм розправою. Викликані охоронною фірмою поліцейські відмовились затримувати рейдерів.

Зазначеною схемою Тісовською було захоплено низку київських квартир і вона продовжує розквітати, адже відсутня реакція з боку правоохоронних органів, більше того, зазначене відбувається за цілковитої їх підтримки.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
20 мая 2024 г.
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте