Злодій в законі "Рамаз Кутаїський" остаточно програв справу про опіку, яка слугувала підставою для його легалізації в Україні

22 июня 2021 г., 15:07:00   1224   0

Злодій в законі "Рамаз Кутаїський

Верховний Суд у складі колегії суддів Першої судової палати Касаційного цивільного суду залишив без задоволення касаційну скаргу 49-річного уродженця Грузії Рамаза Цикорідзе, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Рамаз Багдатський"/"Рамаз Кутаїський", на його звільнення за рішеннями судів двох інстанцій від виконання опікунських обов’язків над визнаним недієздатним мешканцем Львівщини Володимиром Сірим.

Відповідне рішення, оприлюднене у відкритій частині судового реєстру 16 червня 2021 року, постановила колегія у складі головуючого Дмитра Луспеника, судді-доповідача Ірини Воробйової та суддів Ганни Коломієць, Руслана Лідовця і Юлії Черняк.

З його тексту випливає: служителі Феміди залишили без змін ухвали Буського райсуду Львівської області та Львівського апеляційного суду щодо позбавлення Цикорідзе опіки над недієздатним Сірим.

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, саме набуття Цикорідзе в жовтні 2016 року права опіки над інвалідом другої групи, який страждає психічним розладом у формі шизофренії, сприяло легалізації "Рамаза Багдатського" на теренах нашої держави.

Опікунство над Володимиром Сірим виступило підставою для вручення кримінальному генералу 23 лютого 2017 року посвідки на постійне проживання в Україні (детально про це - в матеріалі Dетектив-Info "Опікун в законі"). Через це протягом кількох років наміри правоохоронців щодо її скасування та здійснення затримання "злодія в законі", призводили до фіаско силовиків у судових процесах.

Вважається, що влітку 2020 року можновладці змінили тактику боротьби з Цикорідзе. Тоді представники Управління СБУ у Львівській області та Управління стратегічних розслідувань Нацполіції регіону, а також громадської організації "Рабів до Раю не пускають" звернулися до Буської РДА з заявами, в яких стверджували - "Рамаз Багдатський" "не виконує свої опікунські обов’язки, постійно перебуває за межами Львівської області", а отримання ним опіки над Володимиром Сірим відбулося з порушенням закону.

Надалі чиновники ініціювали вимоги щодо звільнення Рамаза Лерійовича від виконання опікунських обов’язків над недієздатним інвалідом. Восени 2020 року відповідне рішення було ухвалено судом першої інстанції, після чого в лютому поточного року встояло в "апеляшці" та набуло чинності.

Паралельно із цим, як вже повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, 20 квітня 2021 року Головне управління Державної міграційної служби у Львівській області скасувало дозвіл на іміграцію в Україну кримінальному генералу та посвідку на його постійне проживання на території нашої держави.

Окрім цього "Рамаз Кутаїський" потрапив до так званого переліку осіб, щодо яких указом президента України від 21 травня 2021 року було введено санкції. У відповідному переліку злодій в законі фігурує під №491.

detective-info

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте