Кім Чен Ин наказав бути готовими до конфронтації із США, – ЗМІ

18 июня 2021 г., 23:19:00   1372   0

Кім Чен Ин наказав бути готовими до конфронтації із США, – ЗМІ

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин наказав своєму уряду бути готовими до конфронтації з адміністрацією Байдена. Цей крок був зроблений всього через кілька днів після того, як Сполучені Штати та інші країни закликали Північну Корею відмовитися від своєї ядерної програми і повернутися до переговорів.

Про це пише УНН з посиланням на NPR.

Заява Кім Чен Ина вказує на те, що він, ймовірно, посилить свій ядерний арсенал і посилить тиск на Вашингтон, щоб той відмовився від того, що Північна Корея вважає “ворожою політикою”, хоча він також буде готуватися до відновлення переговорів, кажуть деякі експерти.

Центральне інформаційне агентство Кореї повідомило, що під час чергового засідання правлячої партії в четвер Кім Чен Ин детально проаналізував політичні тенденції США при президенті Джо Байдені і роз’яснив, які кроки необхідно зробити у відносинах з Вашингтоном.

Кім Чен Ин наголосив на “необхідності підготуватися як до діалогу, так і до конфронтації, особливо повністю підготуватися до конфронтації, щоб захистити гідність держави та інтереси для незалежного розвитку, а також надійно гарантувати мирну обстановку і безпеку”.

Високопоставлений чиновник США по Північній Кореї Сунг Кім, як очікується, в суботу відвідає Сеул для тристоронньої зустрічі з південнокорейськими і японськими офіційними особами. Його поїздка підкреслює важливість тристоронньої співпраці в роботі по повній денуклеаризації Корейського півострова, заявив Держдепартамент.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте