ВВС: Протасевича несподівано вивели на брифінг білоруської влади про Ryanair

14 июня 2021 г., 16:20:00   1382   0

ВВС: Протасевича несподівано вивели на брифінг білоруської влади про Ryanairм


Міністерство закордоних справ Білорусі вивело затриманого в Мінську опозиційного журналіста Романа Протасевича на пресконференцію щодо інциденту з рейсом Ryanair.


Це видно з онлайн-трансляції, яку проводило МЗС Білорусі, пише ВВС, інформує UAINFO.org


Міністерство іноземних справ Білорусі анонсувало, що у пресконференції візьме участь Департамент авіації Міністерства транспорту, Слідчого комітету, Міноборони, а також представники пограничного комітету та "інші релевантні спікери".


За лічені хвилини до початку пресконференції до зали занесли табличку з іменем Романа Протасевича, вибачилися за затримку і пояснили, що в останній момент, "він захотів взяти участь" і керівництво Білорусі знайшло таку можливість.


Читайте також: Мать арестованной Софьи Сапеги получила письмо от дочери из белорусского СИЗО


Під час пресконференції у залі перебували журналісти ВВС. Однак вони вийшли посеред пресконференції через те, що, на їх думку, було очевидно, що Роман Протасевич перебуває в залі "з примусу".


"Перехоплення не було"


Командувач Військово-повітряних сил Білорусі Ігор Голуб показував слайди і скріншоти, наполягаючи, що ніякого перехоплення рейсу, який слідував за маршрутом Афіни - Вільнюс, не було.


Читайте також: WP: Беларусь маркирует участников протестов в тюрьмах, как в концлагерях нацистов


"До кордону з Литвою - 2-2,5 хв польоту. Але командир повітряного судна почав розворот. На фото поряд немає винищувача", - сказав він, демонструючи слайди.


"Там була команда: ми вам рекомендуємо, а командир повітряного судна вирішив сам піти на посадку в аеропорт Мінськ-2", - пояснив військовий.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube


 
Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте