Семенченко: «Мы свернули не туда! Нужно вытягивать Украину из того места, куда ее завели»

11 июня 2021 г., 16:42:00   867   0

Семенченко: «Мы свернули не туда! Нужно вытягивать Украину из того места, куда ее завели»

Это — наибольшее испытание для моей психики. Не одиночество, не тоска по семье и детям, не воронки или суды. Тяжело видеть воинственный идиотизм тех, кто бросил меня и моих боевых товарищей за решетку (укр.)…

Такое мнение выразил сегодня вечером в Фейсбуке экс-комбат и бывший парламентарий Семен Семенченко.

Задзеркалля.

6 червня — мій день народження. 47 років.

7 років, 15 % мого життя Україна — в вогні. В дворику для прогулянок (10 кв. м, пластикова криша з щілинами через які капає дощ) сиджу, дихаю та пишу. Пояснення за підозрою про «створення незаконного збройного формування». І це — найбільше випробування для моєї психіки. Не самотність, не туга за сім’єю та дітьми, не воронки або суди. Важко бачити войовничий ідіотизм тих, хто кинув мене та моїх бойових товаришів за грати за цією нісенітницею …

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят, толпа и на открытом воздухе)

З метою створити незаконне збройне формування для захоплення влади, повалення конституційного устрою та провокацій військового конфлікту.

Я начебто:

1) Виписав устав ветеранської охоронної фірми за прикладом дисциплінарного та стройового Уставу ЗСУ.

2) «Залученим до лав НЗФ особам» було забезпечено проведення «військових тактично-спеціальних навчань на базі одного з найбільших тренувальних центрів в Європі (ESA) в республіці Польща.

3) Для прикриття злочинних намірів була проведена реєстрація корпорації в США, а для конспірації — реєстрація охоронного ветеранського підприємства в Україні.

Докази.

Мої публікації в FB, відео, публікації в ЗМІ, де я розповідаю про те, що подібні компанії мають стати кадровим резервом для армії, люди в таких компаніях мають отримувати підготовку, щоб, у випадку повномасштабної вторгнення їх можна було ефективно залучити для відбиття агресія. Про те, що в країні злочинно не розвивається територіальна оборона і потрібно готувати для неї інструкторів. В тому числі на базі таких академій як ESA.

Ні. Це не ідіотизм! В 2014 році уся ця братія з десятками тисяч співробітників просто стояла в стороні, і ми були змушені йти воювати добровольцями. Створюючи НЗФ, тому що законні ЗФ не працювали. Потім ця братія організовувала кампанії з дискредитації, скурвлення або посадок добровольців. А зараз усе що робили ентузіасти для підготовки до війни, щоб знову не повторився 2014 рік (ганебний та героїчний одночасно) — це «незаконне збройне формування»???

А наша ціль не захист України, а … «провокація збройного конфлікту» (!!!)

А підготовка територіальної оборони, протидія ПВК «Вагнер», інструменти безпеки для держави (замість добровольчих батальйонів), співробітництво з ГУР МОУ — це все … звичайно ж «прикриття» )) «Для конспірації».

Ні. Це не ідіотизм! Це — стандартна робота за кліше ФСБ-КГБ. Це — спадок абсурдних звинувачень 1937-53 років. І не наша робота — начебто «прикриття» для «захоплення влади». А Ваша «робота», громадяни-тюремники, для прикриття набагато страшніших для країни процесів.

Саме тому не сидять регіонали та сепари, не сидять ті, хто усі ці роки нічого не робили ні для територіальної оборони, ні для ветеранів. А сидять ті, хто робив. Це не ми, а ви руйнуєте нашу країну та зливаєте той (і так не великий) активний потенціал спротиву, саджаєте одних та відбиваєте бажання щось робити у інших!

Возможно, это изображение (6 человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Возможно, это изображение (5 человек, люди стоят, дерево и на открытом воздухе)

Люди, ми звернули не туди! Нам потрібно об’єднувати наші зусилля, забувати неіснуючі розбіжності та витягати країну звідти, куди ми її завели. Вони — своїми злочинними діями. Ми — своєю наївністю та вірою в пусті слова!

Вікно овертону розширюється. Зараз в цю топку пішли ми, вчора та позавчора — ті, кого нам ще вдавалось витягати, завтра — туди підуть усі вільні, активні українці. В історії так було завжди.

Якщо зараз, не дивлячись на усю реакцію світу на події в Білорусі мене допитують «за дорученням» КГБ Білорусі, то завтра усе це буде в середині країни і без усяких «доручень».

Якщо зараз видають РФ чеченських добровольців, то завтра туди ж поїдуть і громадяни України.

«Сон розуму — народжує чудовиськ».

Давайте об’єднуватися!

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте