Вбивцю одеського контрабандиста "Лями" звільнили з-під варти та відпустили під домашній арешт

01 июня 2021 г., 17:22:00   1460   0

Вбивцю одеського контрабандиста "Лями

Одеський апеляційний суд скасував вердикт суду першої інстанції щодо продовження безальтернативного тримання під вартою та помістив під цілодобовий домашній арешт 34-річного уродженця міста Роздільна Вадима Смоляка, якого підозрюють у скоєному наприкінці березня поточного року замаху на життя двох осіб та розстрілі (ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 КК України та ч.1 ст.115 КК України) 39-річного мешканця села Градениці Олександра Рошко на прізвисько "Ляма". Відповідне рішення 27 травня 2021 року ухвалила колегія в складі головуючого судді-доповідача Олега Копіци та суддів Олександра Журавльова і Олександра Толкаченка.

З його тексту випливає, що служителі Феміди постановили негайно звільнити Смоляка з-під варту, та поклали на нього низку обов’язків на кшталт здачі паспортів, заборони полишати житло на період до 25 липня 2021 року включно.

За ґратами достойник перебував близько місяця - як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, у квітні поточного року після висунення Смоляку додаткових претензій з боку правоохоронців, чоловіка було доправлено до Одеського СІЗО.

Згідно версії слідства, 26 березня 2021 року він кількома пострілами з рушниці зустрів парочку достойників, що приїхали до нього на подвір’я будинку по вулиці Гагаріна в селищі Лиманське Роздільнянського району. Наслідками з’ясування стосунків стало вбивство місцевого контрабандиста "Лями", а також поранення його приятеля/охоронця з системи Південного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Мінюсту Олександра Кучмакри.

(Олександр Рошко)

Подейкують, що приводом для загострення конфлікту між поважними панами могла виступати контрабанда, а конкретно - викрита напередодні можновладцями зухвала оборудка зі спроби ввезення в порт Чорноморська 670 тисяч пачок цигарок загальною вартістю близько 20 млн. грн., певний стосунок до якої мали Рошко та Смоляк. З хронологією та деталями історії про криваву історію з’ясування стосунків достойників на Одещині можна ознайомитися в розслідуванні Dетектив-Info "Граденицький флібустьєр".

detective-info

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте