Ляшко розповів, як переконав “Слугу народу” призначити його міністром

30 мая 2021 г., 11:06:00   1036   0

Ляшко розповів, як переконав “Слугу народу” призначити його міністром

Новий міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко розповів, що готовий звільнитись, якщо не досягне задекларованих цілей. Водночас він висловив впевненість, що все виконає.

Про це Ляшко розповів під час зустрічі із журналістами, — передає НВ.

За його словами, він виступив перед фракцією Слуги народу, коли вона зробила подання на посаду міністра охорони здоров’я. Він розповів нардепам про свої терміни і відповідав на їхні запитання.

«Коли ми проговорювали, то вони запитували мене, чи готовий я буду залишити посаду, якщо буде вважатись, що речі робляться неправильно, або я не досяг певних цілей, про які декларував. Я відповів і продовжую відповідати: так, готовий залишити. Але я маю впевненість, що те, що я декларую — виконаю», — сказав Ляшко.

Очільник МОЗ розповів, що має підтримку в колективі міністерства, а сам він є гарним прикладом для кар’єрного зростання.

«Для більшості колективу Міністерства охорони здоров’я я досить гарний приклад, що можна прийти до міністерства головним спеціалістом і через певний час стати міністром. І в моїй команді є люди, які прийшли головними спеціалістами і стануть заступниками міністрів. І це надихає як головних спеціалістів, так і директорів директоратів. І ті люди, які працюють в міністерстві, бачать це і зроблять все можливе, щоб цей кейс був успішним. Щоб не ставили тільки видатних лікарів, які досягли свого визнання, проводячи операції, або інші речі», — додав Ляшко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте