Злодій в законі "Нодар Руставський" залишив Україну

24 мая 2021 г., 23:22:00   718   0

Злодій в законі "Нодар Руставський

У п’ятницю, 21 травня 2021 року, територію України покинув 48-річний уродженець Грузії Нодари Асоян, який відомий в статусі так званого злодія в законі на прізвисько "Нодар Руставський". Про це повідомляють три не пов’язані між собою поінформованих джерела редакції Dетектив-Info.

Згідно однієї з версій, достойник, що перебуває в розшуку Інтерполу за поданням правоохоронців Російської Федерації (з історією звитяг Нодари Жоржиковича можна ознайомитися в розслідуванні Dетектив-Info "Волонтер в законі"), відбув на територію однієї з європейських держав.

Як відомо, ввечері 21 травня 2021 року на сайті президента України був оприлюднений указ №203/2021 про введення в дію рішення Ради національної безпеки та оборони щодо запровадження санкцій, яким їх поширено на так званих "злодіїв у законі" та кримінальних авторитетів. Під №34 відповідного переліку королів злочинного світу фігурує Нодари Асоян.

Додамо, що саме засідання РНБО, в фокусі уваги якого опинилися "авторитети" та "злодії", відбулося 14 травня поточного року. Вже на ранок наступного дня - 15 травня, з профільного видання "ПраймКрайм" було видалено профайл та більшість публікацій, які стосуються впливого (зокрема, й на українських теренах) достойника.

Під час спроби завантаження профайлу та матеріалів, у яких згадується "Нодар Руставський", видається помилка 404, що зазвичай відтворюється, коли відповідну сторінку перемістили чи видалили. Наразі доступною залишилася тільки вкрай обмежена кількість матеріалів, присвячених особі Нодари Жоржиковича.

Додамо, що окрім "Нодара Руставського", в базі проекту "ПраймКрайм" також відсутній профайл стосовно ще одного поважного достойника. Йдеться про 48-річного Сергія Олійника на прізвисько "Умка", який був посвячений до еліти злочинного світу в лютому 2014 року.

Раніше на сторінках Dетектив-Info зазначалося, що в ніч на 20 травня 2021 року "Умку" та ще одного кримінального генерала - 48-річного уродженця Грузії Лашу Джачвліані на прізвисько "Лаша Сван"/"Лаша Очамчирський" правоохоронці затримали в Дніпрі.

21 травня 2021 року слідчий суддя Печерського райсуду Києва Олексій Соколов обрав щодо обох достойників запобіжні заходи у вигляді безальтернативного тримання під вартою.

 
Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте