Експерт у сфері медицини назвав заяви Шмигаля некомпетентними

13 мая 2021 г., 13:35:00   1307   0

Експерт у сфері медицини назвав заяви Шмигаля некомпетентними

Олег Мусій вваж є, що нереалістичні заяви прем’ра - це абсолютне невміння керувати державою самого президента.


Про це президент Всеукраїнського лікарського товариства розповів інтернет-виданню Новости Украины — From-UA.


З огляду на заяву Шмигаля про те, що всі українці, які записались через «Дію», можуть вже з 15 травня прививатися, Мусій зазначив, що це наразі неможливо і пояснив чому.


«Тільки після того, як вичерпаються ось ці пріоритетні 5 груп. Некомпетентні люди роблять некомпетентні заяви. Щепитися можуть, але вакцин немає, ось коли будуть вакцини, тоді можуть щепитися. А достатня кількість вакцин буде до 10 млн, тому що всі, хто записані в ці групи, їх близько 10 млн. От коли 10 млн щеплень пройде, тоді для всіх інших людей буде воно доступним. Можливо, щеплення буде безпроблемним, коли комерційна частина завезе вакцини в Україну. Але коли це станеться, ніхто поки що навіть не коментує», - наголосив він.


Також експерт прокоментував і думки про те, що ці заяви — це суперечка між Ляшко і Шмигалем за політичним мотивами та розповів, до кого суспільство насправді повинне ставити питання щодо вакцинації.


«Ну, зрозуміло, що на тому роблять всі політику, на превеликий жаль. Але від того нікуди не дітися. Звісно, медицина, і особливо боротьба з пандемією, вони приносять як політичні плюси, так і мінуси, в тому числі і президенту. Але я б спрямував ці запитання до самого президента, тому що він сьогодні опікує голову комітету Радуцького, який абсолютно є некомпетентною особою і який продовжує “реформу” Супрун - це з одного боку. З іншого боку, чомусь Ляшко претендує на місце Степанова. Попри претензії до Степанова, що він погано справляється з пандемією, у Степанова цим займається саме Ляшко. То як людині, яку звинувачують у тому, що вона погано справляється, претендувати на міністра? Це абсолютне невміння керувати державою, на превеликий жаль, самого ж президента. Питання до президента, перш за все. Він мав би визначитися, що робити з медициною, а він не визначається і ставить некомпетентних менеджерів і управлінців в болісні для суспільства галузі. Це більш політичне питання», - резюмував Мусій.

Полный текст материала с ФОТО и ВИДЕО читайте на нашем сайте.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте