Курц запропонував Путіну провести зустріч із Байденом у Відні

30 апреля 2021 г., 21:08:00   1647   0

Курц запропонував Путіну провести зустріч із Байденом у Відні

Канцлером Австрійської Республіки Себастіан Курц зателефонував президенту РФ Володимиру Путіну.

Як повідомили у Кремлі, говорили про Україну, російського опозиціонера Навального та майбутню зустріч президентів США та РФ, яку може прийняти Відень, передає УНН.

“Федеральний канцлер запропонував розглянути кандидатуру Відня як місця можливої російсько-американської зустрічі на вищому рівні, якщо про її проведення буде досягнута відповідна домовленість”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомили у Кремлі, під час розмови також розглянули деякі актуальні питання російсько-австрійських відносин, включаючи взаємодію в боротьбі з поширенням коронавірусної інфекції, а також перспективи активізації роботи різних механізмів двостороннього співробітництва.

“На прохання Себастіана Курца Володимир Путін пояснив підходи Росії до врегулювання внутрішньоукраїнського кризи з акцентом на необхідність повного і безумовного виконання київською владою Мінських угод. Під час обговорення ситуації навколо Білорусії з російської сторони підкреслена неприйнятність втручання ззовні у внутрішні справи цієї країни. Порушувалося й питання про О.Навального”, – йдеться у повідомленні.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте