Гліб Загорій знову промахнувся: хроніки чистого четверга

29 апреля 2021 г., 19:01:00   885   0

Гліб Загорій знову промахнувся: хроніки чистого четверга

У березні 2021 року медіа ресурси наповнила сенсаційна новина про те, що ПРАТ фармацевтична фірма «Дарниця», кінцевим бенефіцарним власником якого є найкращий друг колишнього, прости господи, Генерального прокурора, Юрія Луценка, ініціювало судові тяжби в Британії та Україні з власниками ПАТ «НВЦ БхФЗ» - сім’єю Безпалько. 

Підряд на юридичний тролінг сім’ї Безпалько отримали кілька провідних юридичних компаній в Європі та Британії. Старт видався вдалий, оскільки королівська Феміда наклала всесвітню заборону на компанію Метабей, яку пов’язують з сім’єю Безпалько. 

В Україні правничий фронт в інтересах благодійника Гліба Загорія довірено вітчизняній юридичній еліті в особі АО «Аекво». 

Фундатором цього адвокатського об’єднання є колишній голова АП часів Порошенка - Олексій Філатов! Про честь обслуговувати інтереси Гліба Загорія у міжконтинентальному спорі АО «Аекво» розтрубило на власному сайті та в низці інших Інтернет видань. 

Світила права з АО «Аекво» анонсували спустошення кишень посадових осіб ПАТ «НВЦ БхФЗ»  в стислі строки за допомогою Господарського суду міста Києва.

Сьогодні мало здійснитися це віщування, але войовничі наміри правових опричників Гліба Загорія лише глибоко і протяжно струснули повітря в Господарському суді міста Києва, який залишив без розгляду подане ними клопотання у зв’язку з відсутністю підпису на ньому. Водночас, судом також було відмовлено в задоволенні клопотань про витребування  доказів з фінансових європейських установ, поданих адвокатами АО «Аекво». 

Таким чином, інвестиції Гліба Загорія в світову правничу спільноту наразі зазнали фіаско. Novosti_o  інформуватимуть про перебіг  цієї вкрай неординарної справи.

 

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте