Екс-дружина сбушника Кулініча має елітну нерухомість у Києві, декілька земельних ділянок та колекцію годинників на десятки мільйонів доларів – розслідування

29 апреля 2021 г., 14:29:00   1651   0

Екс-дружина сбушника Кулініча має елітну нерухомість у Києві, декілька земельних ділянок та колекцію годинників на десятки мільйонів доларів – розслідування

Частину з цього майна колишня дружина очільника кримського ГУ СБУ Олега Кулініча, якого підозрюють у давній співпраці з російськими спецслужбами,– Тетяна Михайлівна Кулініч внесла у декларацію за 2017-й рік, повідомляє сайт розслідувань ОРД.

«Дружина, з якою він (Олег Кулініч – ред.) формально розвівся… сміливо декларує три квартири в столиці, колекцію годинників нішевих і елітних марок: Franck Muller, Ulysse Nardin, Jacob & Co, Jorg Hysek, Audemars Piguet - за яку можна купити ще не одну квартиру, а також - майже півмільйона гривень на банківських рахунках»,- повідомляють журналісти.

За попередньою експертною оцінкою, вартість лише того майна, що задеклароване екс-дружиною Кулініча, може сягати десятків мільйонів доларів. Але це лише вершина айсбергу, наголошують розслідувачі. Нинішній керівник кримського ГУ СБУ Олег Кулініч та його екс-дружина за рівнем статків можуть скласти конкуренцію першій п’ятірці українських олігархів.

Щоправда, на відміну від останніх, нещодавнє подружжя більшість своїх активів тримає у таємниці, записавши на підставних осіб,- як і справжній рід діяльності Олега Кулініча, якого небезпідставно вважають російським шпигуном. Саме для того, щоб приховати реальні обсяги статків, Кулінічі розлучилися. Насправді ж подружжя продовжує жити разом та веде спільні справи.

«Де ж зберігаються всі основні активи спецагента і його сім’ї і на кого записані десятки «жирних» земельних ділянок по всій Україні, які він встиг урвати в Держкомземі, - поки залишається таємницею. Але – як то кажуть, немає нічого таємного назавжди. На кожного недолюстрованого рано чи пізно знайдеться свій сміттєвий бак. А на кожного спецагента – більш крутий професіонал»,- переконані журналісти.

Нагадаємо, Олег Кулініч був фігурантом декількох корупційний скандалів, пов’язаних з виведенням сотень мільйонів гривень з бюджетів держпідприємств «Енергоатом» та Державний комітет України із земельних ресурсів.

Восени минулого року Президент Зеленській призначив Олега Кулініча керівником Головного управління СБУ в Криму.

20 квітня в своєму Telegram-каналі народний депутат від партії «Слуга народу» Макс Бужанський розповів, що Кулініч навчався у Вищій школі КДБ СРСР та Академії ФСБ РФ та підозрюється у шпигунстві. Бужанський звернувся з запитами до Мінюсту, ДБР, парламентського профільного комітету та особисто до Президента і наполягає на люстрації чиновника.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте