Злодій в законі "Коба Руставський" передумав судитися з ДМСУ на тлі історії, що викликала обурення очільника МВС

27 апреля 2021 г., 22:27:00   1530   0

Злодій в законі "Коба Руставський

Одеський окружний адміністративний суд задовольнив клопотання представника 47-річного уродженця Грузії Коби Шемазашвілі, що відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Коба Руставський", залишивши без розгляду адміністративний позов достойника в його суперечці з вітчизняними міграційниками з приводу належності/неналежності до українського громадянства.

Відповідне рішення 22 квітня 2021 року ухвалив служитель Феміди Костянтин Єфіменко.

З його тексту випливає - адвокат Шемазашвілі "вдарив по гальмах" в адміністративній справі (де наріжним каменем виступає запис про визнання недійсним українського паспорту короля злочинного світу, яким він був документований у 2007 році на Донеччині), надіславши відповідне клопотання про залишення позову його клієнта без розгляду 19 квітня 2021 року.

Цьому проміжному фіналу (бо згідно нормам ч.2 ст.257 КПК України у випадку залишення позову без розгляду "Коба Руставський" має право звернутися до суду повторно) передував справжній вир подій.

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, 10 березня 2021 року суддя Єфіменко в рамках забезпечувального позову з приводу суперечки навколо громадянства короля злочинного світу заборонив вилучати український паспорт, приймати рішення про поміщення до пункту тимчасового перебуваня іноземців та осіб без громадянства (ПТПІ), а також здійснювати заходи примусового повернення щодо Шемазашвілі.

Коли про такі вибрики "вашої честі" (зокрема, завдяки публікації на сторінках нашого видання) дізналися правоохоронці, то висловили справжнє обурення. 19 березня 2021 року з публічною критикою судді Одеського окружного адмінсуду, що надав індульгенцію від правоохоронців "Кобі Руставському", виступив очільник МВС Арсен Аваков.

Того ж дня служитель Феміди спробував "відмотати" інцидент та загасити полум’я скандалу, коли своїм рішенням скасував раніше встановлені ним же забезпечувальні заходи на користь Шемазашвілі. А ще через місяць вже адвокат "злодія в законі" пригальмував у спробах домогтися розгляду позову його поважного клієнта до міграційників.

Раніше на сторінках Dетектив-Info детально викладалася неймовірна історія новітніх "українських пригод" Коби Шемазашвілі, який після затримання на столичних Осокорках в березні 2020 року зі скандалом перебував під вартою, а в подальшому - вийшов на волю. Влада Королівства Іспанія, де кримінальному генералу висунуті обвинувачення у відмиванні коштів та причетності до організації вбивства іншого злодія в законі - Володимира Джанашія на прізвисько "Ладо", домагається його видачі. Станом на 27 квітня 2021 року, як повідомили автору цих рядків в прес-службі Київської міської прокуратури, екстрадиційна перевірка з цього приводу ще триває.

detective-info.com.ua

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте