Арахамія вважає, що Саакашвілі потрібно представництво у парламенті

15 апреля 2021 г., 21:27:00   1356   0

Арахамія вважає, що Саакашвілі потрібно представництво у парламенті

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія виступив за те, щоб громадська організація Міхеїла Саакашвілі “Офіс простих рішень” мала представництво у парламенті.

Про це він заявив в ефірі ток-шоу “Хард з Влащенко”.

Роботу організації Саакашвілі він загалом оцінив на чотири з мінусом і розповів, що потрібно для покращення їх роботи.

“Їм потрібно більше політичного представництва всередині парламенту, бо більшість їх ініціатив щодо змін законодавства. Потрібно тісніше працювати”, – сказав Арахамія.

Громадська організація “Офіс простих рішень та результатів” готує пропозиції законодавчих змін для Національної ради реформ України — спеціального консультативно-дорадчого органу при Президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації. ГО “Офіс простих рішень” було засновано 3 червня 2020 року Міхеїлом Саакашвілі та Олександром Ольшанським.

Раніше Арахамія казав, що це він просив Президента Володимира Зеленського відновити українське громадянство Саакашвілі, якого його позбавив Петро Порошенко. Водночас саме відновлення українського громадянства завадило правоохоронцям Грузії притягнути до відповідальності Саакашвілі за інкриміновані злочини.

Арахамію пов’язують з грузинським бізнесом в Україні, зокрема “Індустріальною групою Грузії” Давида Бежуашвілі, який за часів Президента Саакашвілі отримав свої головні активи (Кутаїський автозавод і Ткібульске вугілля). Сам Арахамія не коментує зв’язків з грузинським бізнесменом, якому дісталася концесія херсонського порту.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте