Як отримати паспорт під час карантину: роз’яснення МВС

08 апреля 2021 г., 23:49:00   1111   0

Як отримати паспорт під час карантину: роз’яснення МВС

Як оформити і отримати паспорт громадянина України під час карантину роз’яснили в МВС. Державна міграційна служба (ДМС) звернула увагу на кілька важливих моментів.

Про це повідомляє МВС України в Facebook.

У період карантину ДМС України рекомендує звернути увагу наступні важливі моменти: оформити ID-карту, закордонний паспорт або вклеїти фото за віком можна в будь-якому підрозділі ДМС або ЦНАП (Центрах надання адміністративних послуг) – незалежно від місця реєстрації; перевірити готовність біометричного паспорта можна онлайн за допомогою ГМС “Перевірте статус реєстрації документів”; для отримання готового документа не потрібно записуватися в електронну чергу. У МВС підкреслили, що паспорт відразу отримати не обов’язково.

Якщо документ потрібен не терміново, то можна отримати його пізніше, після поліпшення епідемічної ситуації.

Дистанційні консультації з будь-яких питань, пов’язаних з роботою ГМС, можна отримати одним способів: через електронну службу ГМС “Прийом електронних звернень громадян”; залишення коментаря під постами на офіційній сторінці Facebook ГМС; через приватне повідомлення на регіональних сторінках Facebook ГМС, де публікується інформацію про роботу підрозділів в період карантину; зателефонувавши в ГМС за телефонами (050) 138-29-11, (096) по телефону 915-00-28 або на “гарячу лінію” регіональних представництв служби. У МВС підкреслили, що на період складної епідеміологічної по можливості краще перенести особистий візит до підрозділу ДМС на більш безпечний час.

У відомстві також нагадали про необхідність суворо дотримуватися маскового режиму, безпечну соціальну дистанцію (не менше 1,5 м) і користуватися дезінфекторами.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте