Київський суд відправив під домашній арешт дружину луцького "ковбасника"

08 апреля 2021 г., 22:09:00   1254   0

Київський суд відправив під домашній арешт дружину луцького "ковбасника

Печерський районний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання про поміщення під варту та присудив цілодобовий домашній арешт з носінням електронного засобу контролю щодо 56-річної мешканки Луцька Неоніли Хорошенко, яка підозрюється в порушенні правил безпеки дорожнього руху під час керування транспортним засобом, що спричинило смерть (ч.2 ст.286 КК України). Відповідне рішення у четвер, 8 квітня 2021 року, ухвалив слідчий суддя Олег Білоцерківець.

Запобіжний захід співзасновниці відомого на Волині приватного підприємства "ТМ "Хороший смак" Хорошенко було обрано в рамках розслідування кримінальної справи за наслідками фатальної ДТП майже 4-річної давнини - 15 травня 2017 року.

Тоді на перехресті Львівської вулиці та Гіркої Полонки зіткнулися мотоцикл Suzuki GSX-R600 Романа Кушніра та кросовер Toyota Rav 4, за кермом якого знаходилася Неоніла Миколаївна. Постфактум аварії Кушнір отримав серйозні травми, а згодом - помер у реанімації Луцької міської клінічної лікарні.

Як раніше зазначалося на сторінках Dетектив-Info, відпочатку справою про аварію з летальними наслідками "опікувалися" волинські правоохоронці, які принаймні двічі закривали провадження "у з’вязку із відсутністю складу кримінального правопорушення" (п.2 ч.1 ст.284 КПК України). Надалі розслідування історії перебрало на себе Головне слідче управління Нацполіції, де дійшли висновків про наявність доказів для оголошення підозри пані Хорошенко.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте