Порошенко старается отвлечь внимание от похищения в Молдове экс-судьи Чауса — Лещенко

04 апреля 2021 г., 23:40:00   1606   0

Порошенко старается отвлечь внимание от похищения в Молдове экс-судьи Чауса — Лещенко

Фактически, Чаус является ключевым свидетелем против Порошенко, поэтому сейчас мысли Петра Алексеевича занимают точно не выборы на Прикарпатье и не звонок Байдена Зеленскому, а то, что может рассказать Чаус на допросе. Если будет жив… 

Об этом написал около часа назад в Фейсбуке экс-нардеп Сергей Лещенко.

Поділяю загальну стурбованість тим, як пройшла виборча кампанія та підрахунок голосів на 87 окрузі.

Не поділяю тільки те, як цю історію взяли на озброєння в штабі Порошенка. Він не має морального права навіть казати вголос словосполучення «фальсифікація на виборах», бо його політична кар»єра в 1998 року почалася з ще більш брутальної історії.

Порошенко тоді балотувався паралельно по списку Медведчука СДПУ(о) та по округу №12 у Вінницькій області. В підсумку, Порошенко став депутатом по мажоритарці, набравши на… 58 голосів більше, ніж його конкурент. Той теж дуже багато скаржився на фальсифікації, судився, але не зміг нічого вдіяти проти кандидата від влади.

Нинішня активність Порошенка навколо виборів у 87 окрузі має просте пояснення. Він прагне переключити медійну увагу з викрадення в Молдові судді Чауса.

Того, нагадаю, рятували від НАБУ, вивізши з України за підробленими документами в результаті спецоперації за участі начальника охорони президента Порошенка Федорова, голови ГУР МО Бурби та депутата Грановського. 

Фактично, Чаус є ключовим свідком проти Порошенка, тому зараз думки Петра Олексійовича займають точно не вибори на Прикарпатті не дзвінок Байдена Зеленському, а те, що може розповісти Чаус на допиті. Якщо буде живий.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте