У Києві молодики справили нужду на авто правоохоронців, їм загрожує 4 роки тюрми

01 апреля 2021 г., 20:42:00   955   0

У Києві молодики справили нужду на авто правоохоронців, їм загрожує 4 роки тюрми

Поліцейські Києва оперативно затримали молодих чоловіків, які для розваги записали відео, на якому один із них справляв природню потребу на припарковане авто правоохоронців.

Молодикам загрожує до чотирьох років позбавлення волі. У поліції Києва розповіли, що напередодні в інтернеті зявилося відео, на якому хлопця справляли нужду на авто правоохоронців.  Молодик, висловлюючись нецензурною лайкою, фільмував, як його товариш справляв природню потребу на припаркований службовий автомобіль.

 

Менше, як за добу, поліцейські визначили особи правопорушників. Їх авто зупинили у Деснянському районі столиці. Як виявилося, водій перебув за кермом з ознаками наркотичного сп’яніння. Патрульні склали адміністративний протокол. Зловмисниками виявилися кияни 1997 та 1994 років народження.

Останній раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Свої дії вони пояснили тим, що були у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці Голосіївського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Наразі слідчі за погодженням із процесуальними керівниками готують затриманим повідомлення про підозру. За скоєне санкція статті передбачає обмеження волі до п’яти років або позбавленням волі строком до чотирьох років. Слідчі дії тривають.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте