У балаклаві і з пістолетом: розбійник під Полтавою взяв касу на АЗС. ВІДЕО

27 марта 2021 г., 22:49:00   1270   0

У балаклаві і з пістолетом: розбійник під Полтавою взяв касу на АЗС. ВІДЕО


У суботу, 27 березня, невідомий злодій з пістолетом проник до торгового залу магазину АЗС під Полтавою та заволодів грошовими коштами, що знаходилися у касі.


Як інформує пресслужба Нацполіції Полтавської області, злочин стався у місті Карлівка на автозаправній станції “BVS”, повідомляє UAINFO.org.


Невідомий у балаклаві з пістолетом, погрожуючи зброєю, заволодів грошовими коштами, що знаходились у касі. Після розбійного нападу чоловік залишив АЗС та зник у невідомому напрямку.


Читайте також: Під Одесою бізнесмен розстріляв рекетира на прізвисько "Ляма". ВІДЕО


"Прикмети злочинця: зріст близько 170 см, худорлявої тілобудови, одягнутий в темний одяг. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 3 статті 187 (Розбій, поєднаний з проникненням у приміщення) Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місця перебування та затримання небезпечного злочинця", - йдеться у повідомленні.


У поліції закликали водіїв, які 27-го березня проїжджали повз автозаправну станцію “BVS” у місті Карлівка в проміжок часу з 4-ї до 5-ї годин ранку з увімкненими відеореєстраторами, звернутися до правоохоронців з метою встановлення особи злодія.


 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте