Політолог: Кожен притомний українець в курсі, як впливають приватні перемовини в курилці ВРУ на курс єни і удійність массачусетських корів

25 марта 2021 г., 22:15:00   1335   0


Голова комітету Ради з питань охорони здоров?я, нардеп "Слуги народу" Михайло Радуцький сьогодні у ФБ назвав винуватців у зриві поставок навіть індійської вакцини: "На зрив співпраці з Індією працювали як одіозні проросійські політики, так і псевдопатріотичні політичні лідери, які роблять все для повернення до влади на тлі дестабілізації країни. Усі ми пам’ятаємо ганебну заяву одного з таких діячів [на засіданні погоджувальної ради ВРУ]". 


Вірю. Вся індійська фармацевтична промисловість і тим більше уряд 1,3-мільярдної країни з іншого кінця величезного континенту щодня пильно слідкують за засіданнями не те що парламенту, але і засідань кожного парламентського комітету і погоджувальної ради, ну і кожної ТСК за 5000 км від них, прокоментував заяву Радуцького політолог Олексій Голобуцький, інформує UAINFO.org.


Їсти не можуть, поки не дізнаються, що ж в кулуарах далекої України сказав хто з опозиційних політиків. Поіменно всіх знають і підписані на їхні сторінки.


Читайте також: Береза: Высшая мерзость – знать правду и все равно врать, чтоб снять с себя ответственность. Радуцкий намеренно соврал всем нам о новой партии вакцины CoviShield


Припускаєте, що індійцям якось монопенісуальні кулуарні драми крихітної 40-мільйонної хрін-де позначеної на мапах України? Ви хріновий патріот! Ну ж не державну владу України звинувачувати у ненадійності угод з нашими державними структурами. А "1,3-мільярдна Індія спочатку забезпечить себе, тоді експортуватиме вакцини в дрібні країни, що не оплатили заздалегідь укладені угоди" – взагалі не аргумент.


Читайте також: Має фіктивну адресу: спливли скандальні дані про фірму, яка зареєструвала CoviShild в Україні. ВІДЕО


Бо кожен притомний українець в курсі, як впливають приватні перемовини в курилці ВРУ на курс єни і удійність массачусетських корів, не кажучи вже про перебіг коронавірусу на берегах Бенгальської затоки. 


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте