Слабка влада стала на дуже небезпечний шлях: що руйнує ґрунт під ногами Зеленського

25 марта 2021 г., 23:05:00   932   0

Семенченко СБУ обшук


Активізувалися переслідування патріотичних і ветеранських середовищ.


Формувати свою оцінку цього процесу через ставлення до осіб, яких переслідують, означає мислити примітивно і не бачити головного, вважає політолог Михайло Басараб, інформує UAINFO.org


Посилилася зачистка неконтрольованих владою патріотичних і ветеранських кіл. Так бачу події не лише я, а й багато моїх досвідчених колег, які добре розбираються в суспільно-політичних процесах.


Що це означає для влади? Це означає, що слабка влада стала на дуже небезпечний шлях. Зеленський вирішив одночасно вести війну проти усіх, хто з ним бореться або конкурує.


Читайте також: Назар Приходько: Операція СБУ, скоріш за все, направлена не проти Семенченка, а проти Шевченка. Як акт помсти за фільм про "Вагнерівців"


Таку тактику собі може дозволити лише влада, сповнена легітимності та інституційної стійкості. Першого вже немає, іншого так і не набули.


Наступаючи на неугодних патріотів, кожен представник президентського оточення по дорозі вирішує свої негласні шкурні питання.


Читайте також: Білозерська: Дістали вже ці "міжвідомчі войнушки". Стидоба, одним словом


Тим часом, Байден поки не дзвонить, Верховну Раду Зеленському доводиться вмовляти, а Єрмак, Демченко, Татаров, Венедіктова і Портнов продовжують промишляти від імені президента. Усе це додатково руйнує ґрунт під його ногами.


"Свято" наближається.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте