Права нога у жахливому стані: адвокати розповіли про стан здоров’я Навального

25 марта 2021 г., 20:24:00   1306   0

Права нога у жахливому стані: адвокати розповіли про стан здоров’я Навального

Адвокати опозиційного російського політика Олексія Навального після відвідування колонії, де він знаходиться, розповіли подробиці про погіршення його здоров’я.

Про це пише УНН з посиланням на телеканал Дождь.

“Стан здоров’я у нього, звичайно, на мій погляд, вкрай неблагополучний, оскільки він відчуває сильні болі в спині, у правій нозі. Гомілка у нього віднімається, нога недієздатна, тобто одна нога у нього практично не діє, тобто він не може ні присісти на неї, нічого. Права нога в жахливому стані насправді”, – повідомив один із адвокатів Навального.

Напередодні політика відвезли в лікарню на МРТ, але діагноз йому не повідомили, розповіли адвокати. За їхніми словами, з ліків Навальний отримує тільки ібупрофен, таблетки і мазь, при цьому протягом чотирьох тижнів “просили дати нормальні ліки, але в колонії відмовляли”.

“Сам Навальний забороняв нам розповідати про цю історію публічно, але після того як на тлі різкого погіршення його здоров’я нас до нього вчора не пустили, ми вирішили зробити все публічним”, – повідомив адвокат.

За його словами, Навального “фактично катують позбавленням сну: 8 раз за ніч його будять для “профілактичного обліку”, хоча відеокамера і так висить прямо над його ліжком”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте