Соболєв: Семен Семенченко дійсно займався створенням ЧВК

25 марта 2021 г., 15:29:00   1684   0

Соболєв: Семен Семенченко дійсно займався створенням ЧВК

Про підозру Семен Семенченко та Євген Шевченко у створенні «воєнізованого збройного формування».

Семен з іншими добровольцями «Донбасу» справді займався створенням приватної охоронної компанії. Залучав туди хлопців, які повернулися з фронту. Вів перемовини про контракти з американцями.

Організація робилася відкрито — у його фейсбуці постійно були фотки та відео про тренування під селом Сувид на Київщині. Їздили переймати досвід до академії безпеки у Польщі — казали, що там гарний рівень.

Твердження СБУ про «підготовку до вчинення тяжких злочинів, в т.ч. проти основ національної безпеки» вимагають доказів. Як тільки стане відомо про судові засідання, піду туди розбиратися, на чому грунтуються звинувачення. І вас буду просити.

Семен і хлопці були дуже натхнені останніми санкціями проти Віктора Медведчука і Ко.

Затриманого вчора добровольця «Донбасу» Олександра Новікова (позивний «Хаммєр») вже заарештовували за попереднього Президента, коли ми спробували перекрити контрабанду палива з захопленого структурами Медведчука трубопровода. Останні рішення Ради національної безпеки і оборони підтвердили нашу правоту тоді.

Так само лише з доброго боку знаю інших двох затриманих — добровольців «Донбасу» Сергія Акимовича (позивний «Аким») та Ігоря Орленка (позивний «Соболь»).

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте