На Одещині схопили розшукуваного авторитета, через якого 4 роки тому прямо в суді ледь не побилися двоє жінок

22 марта 2021 г., 22:14:00   1468   0

На Одещині схопили розшукуваного авторитета, через якого 4 роки тому прямо в суді ледь не побилися двоє жінок

У п’ятницю, 19 березня 2021 року, співробітниками Департаменту міграційної поліції Одеської області було здійснено затримання 32-річного кримінального авторитета, громадянина Грузії Артура Саядова, який кілька місяців перебував у розшуку. Про це повідомляє поінформоване джерело Dетектив-Info та підтверджується офіційним повідомленням Національної поліції України.

Правоохоронці звітують, що напередодні отримали інформацію про місце переховування достойника, та в ході невідкладного обшуку затримали його. А додатково - вилучили знаряддя, які вказують на ймовірну причетність Саядова до вчинення низки нещодавно скоєних злочинів.

Наразі Артура Едуардовича взято під варту, одну зі справ щодо його витівок кількарічної давнини призначено до слухання в Жовтневому районному суді Миколаївської області, а в іншому провадженні - його було оголошено в розшук.

Саядову інкримінується викрадення нагородної зброї у працівника поліції (ч.1 ст.262 КК України), а також скоєння цілої низки квартирних крадіжок (ч.3 ст.185 КК України). Саме в рамках розслідування цих звитяг у травні 2017 року правоохоронцям вдалося затримати грузинського "квартирника" та його спільника Олексія Бешана "на гарячому".

Тоді обрання запобіжного заходу Саядову відбувалося зі скандалом - молодик нецензурно висловлювався, ображав журналістів та плював в їх бік, а дружина Артура Едуардовича ледь не счинила бійку з іншою жінкою, якій погрожувала розбити ніс.

За інформацією видання "Преступности.Нет", саме Саядов під час перебування під вартою в СІЗО Миколаєва у квітні 2018 року виступав організатором заворушень, коли близько 50 арештантів відмовилися заходити в камери після прогулянки.

Щодо поточного статусу достойника, то в Нацполіції вважають кримінального авторитета довіреною особою одного з так званих "злодіїв в законі" з Російської Федерації на території нашої держави. Факт принаймні знайомства Саядова з представниками найвищої касти кримінального світу доводить фото, яке опинилося в розпорядженні Dетектив-Info. На ньому Артур Едуардович зафільмований в компанії 39-річного злодія в законі Міндії Горадзе на прізвисько "Лавасогли Батумський".

detective-info.com.ua

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте