Нардепка "Голосу" Устінова про ініціювання фракцією "СН" позачергового засідання Ради щодо протестів під ОП: "Ви покриваєте зло, а тепер з себе корчите святош"

21 марта 2021 г., 20:38:00   1388   0

Нардепка "Голосу" Устінова про ініціювання фракцією "СН" позачергового засідання Ради щодо протестів під ОП: "Ви покриваєте зло, а тепер з себе корчите святош"


В Україні сьогодні безліч серйозних проблем і невирішених питань, важливіших, ніж розбиті шибки в ОП, щодо яких дійсно варто було б ініціювати позачергове засідання Верховної Ради.


Про це нардепка Олександра Устінова (фракція "Голос") заявила на своїй сторінці у "Фейсбуці", коментуючи ініціативу фракції "Слуга народу" про проведення позачергового засідання з участю силовиків для прийняття постанови за оцінками вчорашніх подій під Офісом президента України, передає UAINFO.org.


Читайте також: Причина хулиганства под зданием ОПУ – отсутствие авторитета у власти, – журналист


"Тут "слуги народу" ініціюють засідання по вчорашнім подіям під ОП. Пропоную, і сама підпишу першою, якщо [воно] буде в комплексі з ТСК по злитій справі Татарова, заступника керівника офісу ЦІЛОГО Президента, заступника офісу, який відмазував "беркут", що вбивав людей, і як виявилося, ще й замазаний в корупції. А тепер його відмазали Зеленський з Венедіктовою. Шановні народні депутати, ви покриваєте зло, а тепер з себе корчите святош, соррі так не буває", - написала Устінова.


Вона також запропонувала зібрати позачергове засідання парламенту щодо ситуації з COVID-19 в Україні, оскільки українців це питання сьогодні цікавить набагато більше.


"Якщо "слуги" хочуть збирати позачергове по розбитій шибці, то пропоную також зібрати по десятках тисяч померлих від ковіду, яких вбила ваша влада і ваш міністр. В яких немає кисню в лікарнях і вакцинації. Повірте, це людям зараз набагато важливіше. Але ж ні, по шибках легше, там же можна себе рішуче проявити, коли боїшся за Степанова рот відкрити, бо з ОП "разнарядки" не було", - підсумувала Устінова.


Читайте також: У Зеленского прокомментировали погром у Офиса президента


Як ми повідомляли, напередодні ввечері на вулиці Банковій у Києві відбулася акція, приурочена до дня народження активіста Сергія Стерненка. Мітингувальники під час акції розбили скло одних із дверей будівлі, розписали фасад і намагалися підпалити табличку "Президент України".


За даними Нацполіції, за фактом дій учасників акції на Банковій відкрито кримінальну справу, одну людину затримано.


За даними ОПУ, пошкодження будівлі Офісу Президента оцінюються приблизно у 2 млн грн. Зрештою фракція "Слуга народу" заявила, що ініціюватиме проведення позачергового засідання в найкоротші терміни з участю силовиків для прийняття постанови за оцінками вчорашніх подій під Офісом президента України.


Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Последние новости
Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте