П’яний водій пропонував патрульним 30 тисяч хабара

09 марта 2021 г., 21:47:00   1044   0

П’яний водій пропонував патрульним 30 тисяч хабара

Сьогодні, близько 3-ї години ночі, на стаціонарному посту міста Біла Церква поліцейські зупинили керманича на автомобілі марки Volkswagen за порушення ПДР.

Як передає Київ Оперативний, під час спілкування з водієм, в останнього інспектори помітили ознаки алкогольного сп’яніння.

В додачу до цього, чоловік повідомив, що не має при собі водійського посвідчення. Охоронці порядку запропонували 33-річному громадянину пройти огляд на стан сп’яніння. Чоловік почав відмовлятись та неодноразово пропонував патрульним грошові кошти в розмірі 30 000 гривень за не притягнення його до відповідальності. На попередження про кримінальну відповідальність за свої дії він не реагував. Після цього керманич все ж погодився пройти огляд у присутності двох свідків.

Результат драгеру був позитивний: 2,80 проміле алкоголю. На водія патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП та винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування водієм без відповідних документів) КУпАП, а на місце події викликали слідчих.

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте