Окупанти блокують низку КПВВ на Донбасі: де зараз пропускають людей

07 марта 2021 г., 20:37:00   963   0

Окупанти блокують низку КПВВ на Донбасі: де зараз пропускають людей

Російські окупанти продовжують блокувати дорожні коридори через контрольні пункти в’їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Зазначається, що дорожні коридори заблоковані біля КПВВ “Щастя”, “Золоте”, “Гнутове”, “Майорське” та “Мар’їнка”. Про причини таких дій російсько-окупаційна влада не повідомляє. Попри це, прикордонники несуть службу в усіх контрольних пунктах в’їзду-виїзду. “Через свавілля окупантів, пропуск людей здійснюється лише в КПВВ “Станиця Луганська” та “Новотроїцьке””, – повідомили прикордонники.

Нагадаємо, окупанти на Донбасі повідомили про запровадження пропусків для перетину лінії розмежування через КПВВ. Окупаційна влада заявила, що перетин лінії розмежування при виїзді (виході) фізичних осіб і транспортних засобів буде здійснюватися за наявності перепустки, оформленої “органами внутрішніх справ ДНР”.

Вона видаватиметься фізичним особам, які досягли 18-річного віку, безоплатно строком на 6 місяців.

Обов’язковими умовами для видачі такої перепустки є “проходження особами дактилоскопічної реєстрації, фотографування та перевірка особистих засобів зв’язку заявників”.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте