Пожежа в лікарні у Чернівцях: названо причину загорання

03 марта 2021 г., 23:19:00   1426   0

Пожежа в лікарні у Чернівцях: названо причину загорання

До смертельної пожежі, яка сталася в суботу, 27 лютого, у лікарні в Чернівцях, призвело необережне поводження з кип’ятильником – він опинився поруч зі спиртом.

Про це повідомив виданню “Молодий буковинець” начальник Чернівецького обласного бюро судово-медичної експертизи, завідувач кафедри судової медицини та медичного правознавства БДМУ, доктор медичних наук, професор, заслужений лікар України Віктор Бачинський.

Зокрема, він зазначив, що загиблий 77-річний пацієнт користувався кип’ятильником, а поруч стояв спирт. Речовина нагрілася і вибухнула. Вогонь перекинувся на чоловіка, і він отримав понад 70% опіків, що призвело до його смерті. Внаслідок вибуху також загорілися ковдри та одяг, палата була задимлена й утворився чадний газ.

Ним смертельно отруївся ще один пацієнт – 76-річний чоловік, який не міг ходити і мав ослаблені легені після перенесеного COVID-19. За фактом недотримання правил пожежної безпеки поліція порушила кримінальну справу. Нагадаємо, вибух у Чернівецькій міській лікарні №1 на вул. Героїв Майдану на другому поверсі – у відділенні з хворими на коронавірус стався приблизно о 13:15 27 лютого. 20 пацієнтів було евакуйовано до інших медичних закладів. Внаслідок пожежі загинули двоє людей. У палаті, де стався вибух, перебували четверо пацієнтів.


Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте