Індійську версію вакцини AstraZeneca в Україні зареєструвала фірма-одноденка, заснована 3 місяці тому в спальному районі Києва, – журналістка

25 февраля 2021 г., 20:44:00   859   0


Справжня милість Божа! Індійську версію Астра Зенеки в Україні зареєструвала фірма-одноденка "ГРЕЙС ОФ ГОД", заснована 3 місяці тому в спальному районі на Лівому березі.


Про це у Facebook повідомила журналістка Тетяна Шустрова, інформує UAINFO.org 


Окрім фармацевтичних товарів ця контора також торгує фруктами, овочами, м'ясом, тютюном, рибою та килимами. Розмір статутного капіталу – 28 тисяч грн. Засновником і керівником є громадянин Кумар Пранаав, котрому також належить частка в іншій фірмі-одноденці "АЕОН БІОТЕХ". Її Пранаав заснував і контролює, зокрема, з жителем Кривого Рогу Вірди Бікрам Джіт Сінгхом.


Людина з таким самим ім'ям є заступником гендиректора ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг". Фірмі "АЕОН БІОТЕХ" також 3 місяці і вочевидь на цю прокладку скоро теж прилетить щось з державних антиковідних мільярдів.


Читайте також: Литва зголосилася допомогти Україні із браком вакцини


Цікаво, що індійський виробник вакцини, СЕРУМ ІНСТІТЬЮТ ОФ ІНДІА ПВТ. ЛТД забезпечує Україну й іншими медпрепаратами – вакцинами від дифтерії та правця, кашлюка, гепатиту В, кору, паротиту та краснухи. І, згідно з даними реєстру лікарських засобів України, самостійно подає заявки на реєстрацію.


В ковідну схему на мільярди – всунули прокладку, а щоб надати їй максимальної правдоподібності – схоже, похапцем шукали будь-яких знайомих індусів, аби лише не з орбіти Богатирьової, як це було з китайською вакциною. Тепер можна сміливо казати – "це була вимога індійської сторони".


АРD. Пазл зійшовся – криворізькі індуси і справді виявились не чужі, принаймні Офісу президента – торік вони надали, щонаймеше, 100 тисяч кубометрів металургійних шлаків для програми Зеленського "Велике будівництво".


Читайте також: Помните, как Зеленский заявил, что готов одним из первых вакцинироваться?  Но сейчас не вспоминает об этом. Почему? Потому что привезли индийский дженерик для бедных – Береза


FacebookTwitter і YouTube

Источник: Все новости от

Читайте еще

Популярные новости

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

влажность:

давление:

ветер:

Наши опросы
Как вы попали на наш сайт?







Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте